Leto se ne predaje – iz dana u dan sve toplije

Tokom jutra od 11 do 18 stepeni, najviša dnevna do 32 stepena. Sunčano i toplo vreme očekuje nas do kraja sedmice.

Preovlađivaće sunčano i toplo, samo ujutro po kotlinama i rečnim dolinama mestimično maglovito. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni, tokom noći u skretanju na istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od 11 do 18, najviša dnevna od 28 do 32 stepena.

Zbog visokih temperatura u Pomoravlju, na istoku i jugoistoku Srbije na snazi će danas i sutra biti žuti meteo-alarm, što znači da vremenske prilike mogu biti potencijalno opasne, navedeno je na sajtu RHMZ-a.

Tokom vikenda i do 36 stepeni, zahlađenje od ponedeljka 

U petak slično vreme – pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 13 do 18, najviša dnevna od 29 do 32 stepena.

Za dane vikenda očekuje nas pretežno sunčano i veoma toplo vreme. Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugozapadni. Temperatura će se kretati od 15 do 22 stepena tokom jutra, a tokom dana će biti između 33 i 36 stepeni. 

U ponedeljak prolazno naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature sa severa i zapada će se tokom noći proširiti na ostale krajeve. Od utorka promenljivo i osetno hladnije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво