Vremenska prognoza - 8. mart

U nedelju manje padavina, ali svežije! Glavnina oblačnosti biće iznad centralnih i južnih predela, padaće kiša, na planinama sneg. Iz srednje Evrope stiže ovaj svežiji vazduh i spušta temperaturu za nekoliko stepeni. Ujutru od 2 do 6, najviša dnevna od 6 do 10 stepeni. U Beogradu povremeno kiša. Ujutru 4 stepena, najviša dnevna dvostruko viša.

07.03.2020. Subota Naoblačenje s kišom sa severa i zapada do kraja dana proširiće se na sve krajeve. Na višim planinama padaće sneg. Više padavina uveče i u toku noći u južnim, centralnim i istočnim delovima Srbije uz istovremeni prestanak na severozapadu. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najviša temperatura od 10  na severozapadu do 17 stepeni  na jugoistoku. 

08.03.2020. Nedelja Pretežno oblačno, povremeno s kišom, na planinama sa snegom. Više padavina u prvom delu dana u centralnim i južnim delovima Srbije. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 6 , a najviša od 6 do 10 stepeni

09.03.2020. Ponedeljak Ujutro i pre podne na jugoistoku oblačno s kišom, na planinama sa snegom, a u drugom delu dana ova padavinska zona proširiće se na veći deo Srbije, samo će se na severozapadu zadržati suvo uz promenljivu oblačnost. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od -1 do 4 , a najviša od 6  na jugu i jugoistoku do 13 stepeni na severozapadu Srbije. 

10.03.2020. Utorak Na severozapadu Srbije promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo. U ostalim krajevima oblačno s kišom, na planinama sa snegom. Više padavina na istoku Srbije. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 5 , a najviša od 6 do 13 stepeni. Uveče i u toku noći prestanak padavina.  

11.03.2020. Sreda Suvo i toplije uz delimično razvedravanje i skretanje vetra na južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 6 , a najviša od 15 do 18 stepeni.  

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара