Читај ми!

Nagrađeni najbolji leskovački učenici i studenti

Deset godina, grad Leskovac, dva puta godišnje nagrađuje uspeh, trud i znanje mladih sugrađana. Dvesta šezdeset dvoje laureata sa republičkih i međunarodnih takmičenja i studenata, sa prosečnom ocenom preko 9,00 dobili su Svetosavske novčane nagrade u iznosu od 10 do 40.000 dinara.

Za Dan grada i na Svetog Savu, u poslednjoj deceniji, nagrađeno je oko 5.000 najuspešnijih osnovaca, srednjoškolaca i studenata.

"Danas peti put izlazim. Na današnji dan sam prvi put dobila ovu nagradui smatram da grad Leskovacsvojim ulaganjima kroz stipendije, subvencije i druge vidove podrške, pruža mogućnost mladim ljudima za napredovanje, profesionalno usavršavanje i za ostvarivanje svih svojih ciljeva", kaže Jovana Mihajlović, master student Pravnog fakulteta u Nišu.


"Ovu nagradu dobijam šesti put, za svaku godinu po jednu. Ova nagradaveoma znači kao podstrek za dalje učenje, velika je motivacija i mislim da znači mnogo mladima u ovom gradu", objašnjava Miloš Filipović, student šeste godine Medicinskog fakulteta u Nišu.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво