Читај ми!

Na njihovu sambu, mi ćemo kolo, kažu navijači Loznice, Vranja, Jagodine i Kragujevca

U skorije vreme - sa većim nestrpljenjem - nismo čekali neku utakmicu kao večerašnji meč, na startu Svetskog prvenstva u fudbalu, između - Srbije i Brazila. Pripreme navijača uveliko traju, a svi se nadaju jednom - pobedi našeg tima.

Možda, kažu, Brazil važi za favorita, ali najveće bitke često su dobijali oni za koje se verovalo da su slabiji. Snagu našoj reprezentaciji, iako hiljadama kilometara daleko, večeras će pružiti cela Srbija.

"Navijam za Srbiju, razbićemo Brazil rezultatom dva jedan", kaže Vuk Đuričić.

"Prvi gol će dati Mitrović, a možda i Tadić", prognozira Teodor Jančić.

 "Srbija je bolja od Brazila i ne mogu nam ništa", procenjuje Arsenije Jančić.

Utakmica će se pratiti u skoro svakom domu u Srbiji, ali i u kafićima, restoranima, na radnim mestima, pa čak i u garažama, a meč se dočekuje sa velikim optimizmom.

"Optimistični su svi navijači iz  Jagodine, Vranja i Kragujevca. Kažu, kad je Saudijska Arabija pobedila Argentinu, i mi ćemo pobediti Brazil. Nadaju se pobedi, ali i nerešeno bilo bi zadovoljavajuće. Ipak, navijaće svim snagama, za pobedu.

Iako za žene, kažu, da ne vole fudbal, kada je reprezentacija u pitanju i one će, tvrde, biti ispred malih ekrana i navijati svim srcem.

Može li Mitrović da nadmudri Nejmara? I hoće li David pobediti Golijata? Na ta pitanja znaćemo odgovor večeras u direktnom prenosu na našoj televiziji. Ono što je sigurno, u šali, kažu: "Na njihovu sambu, mi ćemo kolo".

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво