Deda Mraz ispunjava želje lozničkim mališanima

Do Nove 2021. godine ostalo je još malo, a nestrpljenje najmlađih zbog dolaska Deda Mraza, sve je veće. Ove godine želje mališana nešto su drugačije, a osim igračaka, neki su poželili i da što pre zagrle one koje dugo nisu videli.

Novogodišnjim čarolijama, najviše se raduju najmlađi. Jelke su već uveliko okićene, želja je na pregršt, a dolazak Deda Mraza iščekuje se sa nestrpljenjem.

"Ho, ho, ho, zdravo drugari, gde si lepotice, zdravo drugar", čuje se glas Deda Mraza.

A dečija mašta, ni ove godine, nema granice. I dok su neki su već odavno pripremili pisma za Deda Mraza, drugi svoje želje izgovaraju stidljivo.

"Hoćeš li ti da kažeš šta bi voleo da ti Deda Mraz donese, a vilenjaci da ti pripreme"? - pita Deda Mraz a mališan kao iz topa odgovara - "Traktor. "

"Ja želim kad prođe korona da mi dođe moja tetka iz Australije da mi donese puno poklona" dodaju drugi.

"Ti si bila mnogo dobra ove godine, i bila si vredna, okitila si jelku, šta bi volela da dobiješ za Novu godinu? Kuhinju sa barbikama. Može."

"Šta je ovo na glavi? Iravsi. Pa vi ste već spremne za Novu godinu ? Da."

Svi su, kažu, bili dobri i vredni i zato zaslužuju da im se ispune sve želje. Deda Mraz je obećao da će i ovaj put stići do svih mališana, i da ga ništa neće sprečiti da poklone ostavi ispod jelke.

"Samo da vam poželim Srećnu Novu 2021. godinu. Deda Mraz sad mora da krene, na daleki put, jer mnogo dece ga čeka. Moram da obiđem mnoge domove i mnogu decu da im donesem poklone zato što su sva deca i ove godine kao i prethodnih bila mnogo dobra i znam da me čekaju", dodaje Deda Mraz.

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије