Kartice za popuste u Svilajncu

U Svilajncu je otvoren opštinski korisnički centar. To je novi servis koji građanima pruža pomoć i podršku kroz različite besplatne programe i popuste za sve kategorije stanovništva.

Projekat je nazvan "Svilajčani na prvom mestu" i moguć je zahvaljujući dobrom stanju u opštinskoj kasi.

S prvom „Svilajnačkom karticom" moguće je ostvariti lepe popuste u maloprodajama, frizerskim salonima ili kod zubara.

Uz karticu mnogi edukativni, kulturni, turistički ili sportski programi biće potpuno besplatni.

Nema ograničenja u godinama, uslov je jedino da imate prebivalište na teritoriji opštine Svilajnac.

Kartica se dobija za nekoliko minuta, u novom korisničkim centru. Za najmlađe biće organizovana škola plivanja, košarke i fudbala ili časovi korektivne gimnastike.

Za penzionere besplatni izleti i druženja, škola računara, pozorišne predstave i koncerti.

Međutim ono što  najviše zanima  Svilajnčane jesu popusti prilikom kupovine.

"Za sada imamo preko 20 partnera koji učestvuju u programui to podrazumeva da oni daju određene popuste i specijalne cene za naše sugrađane sa karticom.A koliki je popust? Od 5 do 50 posto," kaže Milena Radović, koordinatorka Korisničkog centra.

Otvaranjem korisničkog centra i izdavanjem kartice, Svilajnac želi da unapredi život svojih sugrađana i rastereti kućne budžete.

" U budžetu opštine Svilajnac ima dovoljno novca da možemo građanima opštine Svilajnac, svim kategorijama stanovništva izadjemo u susret i pomognemo da svi bolje živimo na teritoriji naše opštine," kaže Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac.

Već prvog dana  izdato je više od 50 kartica Vest se brzo proširila po varoši na Resavi, naročito među penzionerima, a kad je jednostavno,  uz to i besplatno ne čudi velika gužva.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">