Sreća otišla u Niš

Nismo kao Italijani dugo čekali na dobitnika sedmice u igri na sreću Loto. Izvučena je, posle 18 nedelja. Vlasniku tiketa donela je 176 miliona dinara. Dobitni listić uplaćen u Nišu, na prodajnom mestu Državne lutrije Srbije. Dobitnik se još nije javio.

U igri za sedmicu bilo je šest listića, a poslednji izvučeni broj 11 iz bubnja doneo je sreću i bogatstvo nepoznatom Nišliji. Dobitna kombinacija je, kako je zvanično potvrđeno, uplaćena u Nišu, na uplatnom mestu Državne lutrije Srbije u Rendgenovoj ulici.

"Dobitni listić doneće vlasniku 175.989.420 dinara", kaže Nenad Milić, izvršni direktor regiona "jug" Državne lutrije Srbije. Kada se od ove sume oduzme neoporezovani deo od 17.638 dinara, na ostatak je dužan da plati porez na dobitak od 20 odsto.

Dobitnik sedmice iz 41. kola, koji se još nije javio, moći će nagradu da preuzme za osam dana, kada ističe rok za eventualne prigovore.

Ukoliko se novi loto milioner ne javi u roku od 60 dana od objavljivanja zvaničnog izveštaja, novac ostaje državi. Međutim, takva mogućnost se isključuje u Nišu, gde svi veruju i da će vlasnik listića da iskoristi pravo i ostane anoniman.

Za sada nepoznati srećnik uplatio je tiket za sistem od deset brojeva sa 120 kombinacija, za koji je izdvojio 4.800 dinara.

Listić je primio radnik Slaviša Stanković iz Bora, koji je oženjen u Nišu. "Teško je i da nagađam ko bi mogao da bude vlasnik, jer je ovde bila velika gužva. Samo u utorak je uplaćeno više od 500 listića. Ovo uplatno mesto je postalo baš srećno, jer je prošle sedmice ovde kupljen tiket za TV Bingo", koji je vlasniku doneo 140.000 za 14 pogodaka". ističe Stanković.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи