Samoubistvo u kancelariji predsednika opštine Vršac

Preduzetnik iz Vršca Listigor Lepović podlegao je povredama pošto je pucao sebi u stomak u kancelariji predsednika opštine Vršca. Lepović je samoubistvo izvršio zbog problema u poslovanju.

Privatni preduzetnik Listigor Lepović iz Vršca pucao je jutros sebi u stomak u kabinetu predsednika vršačke opštine. Lepović je podlegao povredama tokom popodneva, u vršačkoj bolnici.

Internet portalu RTS-a je potvrđeno da je Lepović izvršio samoubistvo zbog poslovnih problema. 

Ispaljeni metak završio je u zidu, a prošao je 40 santimetara od glave predsednika opštine Čedomira Živkovića.  

Živković je za Internet portal RTS-a objasnio da ga je Lepović čekao u hodniku, pre radnog sastanka koji je trebalo da održi sa svojim saradnicima i da u tom trenutku nije mogao da ga primi.

Lepović je čekao dok ga predsednik opštine nije primio u kancelariju u kojoj su bile još dve osobe.

Lepović je, prema rečima Živkovića, tražio  pomoć. Kada je krenuo iz prostorije, pucao je sebi u stomak. Rana je bila prostrelna i metak je završio u zidu.

Listigor Lepović je ranije dobijao poslove u opštini, i prema rečima Živkovića, "svi su mu isplaćeni iako nisu završeni".

"Zadnji posao je dobio za opštinu u vrednosti u sedam miliona dinara, kada mu je isplaćeno šest miliona, ali on taj posao nije završio. Radio je popločavanje gradskih ulica", rekao je Živković za Internet portal RTS-a.

Listigor Lepović je bio vlasnik vršačke građevinske firme "Putar", koja je poslednjih pet godina, prema rečima gradonačelnika Vršca, bila u velikim dugovima.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара