Pucao na ženu i decu

Savo Milošević iz Prokuplja, u ranim prepodnevnim časovima, pucao je iz pištolja na suprugu i dvoje dece,nakon čega je pokušao samoubistvo. Kako saznaje RTS, deca i Savo prebačeni su u bolnicu u Nišu, dok je žena zadržana u bolnici u Prokuplju.

Nesreća, u kojoj su ukupno povređene četiri osobe, dogodila se na takozvanom Trnovačkom putu, nedaleko od grada.

Prema rečima istražnog sudije Okrožnog suda u Prokuplju, Ljubomira Jovanovića, Savo Milošević pucao je na suprugu Draganu i decu Nikolu(20) i Jelenu (19) dok su se nalazili u automobilu marke Golf.

Kako saznaje RTS, Savo i dvoje dece sa teškim povredama glave i grudnog koša, prebačeni su u nišku bolnicu, a supruga Dragana koja je zadobila povrede ruke zadržana je u bolnici u Prokuplju.

Direktor klinike za opštu hirurgiju KBC Niš, prof. dr Nebojša Đorđević, potvrdio je za RTS da su primljena lica podvrgnuta hirurškim intervencijama. 

"Sve tri osobe imaju prostrelne rane grudnog koša koje su zadobijene od vatrenog oružja i sve povrede su teške i opasne po život. Tek sutra ćemo moći da damo neku validnu informaciju o stanju povređenih", rekao je Đorđević.  

Dragana Milošević je zbrinuta u bolnici u Prokuplju i ona ima povrede desne šake. 

Očevidac Zoran Kovačević kaže da je bio na tehničkom pregledu kada je video da devojčica ranjena u grudi trči.

"Došao sam do mesta na kome se pucalo i video sam da Savo i njegov sin leže u lokvi krvi. Supruga Dragana je tražila da joj spasem dete", kaže očevidac Kovačević. 

Savo Milošević je i ranije maltretirao ukućane, jer kako Jovanović navodi, on je pre 10-ak dana izbacio suprugu i dvoje dece iz kuće, dok je jutros zapravo pokušao da izgladi odnose.

Uprkos čestom obraćanju policiji protiv Save Miloševića nikada nije podignuta krivična prijava.