Читај ми!

Predsednik Opštine Paraćin teško povređen u saobraćajnoj nesreći, uhapšen vozač kombija

Vladimir Milićević, predsednik Opštine Paraćin, teško je povređen jutros u saobraćajnoj nesreći u Ćupriji. Milićević je prebačen u UKC Kragujevac i potvrđeno je za RTS da je trenutno stabilnih vitalnih parametara. Vozač kombija za kog se sumnja da je udario Milićevića je uhapšen, saopštio je MUP.

Milićevića je na pešačkom prelazu oborio vozač kombija bele boje, koji je pobegao sa lica mesta.

Milićević je zadobio teške povrede opasne po život.

U bolnicu u Ćupriji je primljen sa povredama grudnog koša i karlice, primarno je zbrinut i po rečima direktora ćuprijske bolnice prebačen u Univerzitetski klinički centar Kragujevac.

U toj ustanovi RTS-u su rekli da je pacijent primljen sa višestrukim povredama lica, grudnog koša, trbuha i male karlice i hospitalizovan je u Jedinici intenzivnog lečenja.

Na prijemu, povređeni je kompletno klinički, laboratorijski i radiografski ispitan i pregledan od strane lekara različitih specijalnosti. Pacijent je trenutno stabilnih vitalnih parametara, potvrdili su RTS-u iz UKC Kragujevca. 

Uhapšen vozač kombija 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, u saradnji sa policijskim upravama Smederevo i Kruševac, kao i Upravom saobraćajne policije i Upravom kriminalističke policije, uhaspili su S. M. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saopštio je MUP.

S. M. se sumnjiči da rano jutros u Ćupriji kombi vozilom kojim je upravljao udario pešaka Vladimira Milićevića predsednika Opštine Paraćin, teže ga povredio i pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu, navodi se u saopštenju MUP-a.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво