Читај ми!

Pretučen radnik "Infrastrukture železnica Srbije" u Paraćinu

Grupa huligana fizički je napala i pretukla radnika "Infrastrukture železnica Srbije" dok je u radno vreme obavljao svoje poslovne obaveze u Paraćinu, saopšteno je iz tog preduzeća. Navode da je radniku naneto više povreda i da mu je polomljen nos.

U saopštenju se navodi da je radnik S. Đ. noćas u dva sata izašao na teren kako bi intervenisao i otklonio smetnje na signalno-sigurnosnim uređajima između železničkih stanica Paraćin i Ćićevac.

Tokom rada na otklanjanju smetnji na železničkoj infrastrukturi, železničara na obavljanju redovnih radnih zadataka napala je grupa nasilnika i tom prilikom nanela mu je teške povrede.

"Prema prvim, nepotvrđenim informacijama sa terena, ovi razbojnici su zaposlenog S.Đ. držali dvadesetak minuta zatvorenog i pretili mu da ne prijavljuje slučaj koji se dogodio", istakli su iz "Infrastrukture železnice Srbije".

Dodaje se da je policija izvršila uviđaj, a da se radnik "Infrastrukture železnice Srbije" nalazi na kućnom lečenju.

Kako se navodi u saopštenju, "Infrastruktura železnice Srbije" najoštrije osuđuje ovakav razbojnički napad na železničara u Paraćinu i očekuje brzu i efikasnu reakciju nadležnih državnih organa, kako bi počinioci u što kraćem roku bili najpre identifikovani i privedeni, a zatim i najstrože kažnjeni, kao i da se utvrde motivi napada.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара