Читај ми!

Zapaljeno vozilo u Zubinom Potoku

Vozilo lokalnih registarskih oznaka "RKS", vlasnika srpske nacionalnosti zapaljeno je tokom protekle noći u Zubinom Potoku, saopšteno je iz policije u Prištini i istaknuto da se radi navodno o podmetanju požara.

"Policija Kosova je 2. novembra 2022. godine u 3.34 časova primila informaciju o paljenju, podmetanje požara na vozilu marke 'hyndai' registarskih oznaka 'RKS', vlasništvo Srbina, kosovskog državljanstva, iz opštine Zubin Potok", saopštila je policija u Prištini.

Dodaje da su "na lice mesta odmah su reagovale nadležne policijske jedinice Policijske Stanice Zubin Potok, koje su preduzele sve potrebne policijske radnje i obavestile vatrogasnu jedinicu koja je takođe stigla na lice mesta".

Ističe da će preduzeti hitnu istragu u rasvetljavanju ovog i drugih slučajeva podmetanja požara koji su se, tvrdi, desili i bili usmereni protiv privatne imovine, uglavnom vozila registrovanih sa lokalnim registarskim tablicama "RKS". 

Američki ambasador u Prištini  Džef Hovenijer u objavi na Tviteru osudio je ovaj incident, pozivajući još jednom prištinske vlasti da odlože primenu odluke o preregistraciji vozila.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво