Читај ми!

Teška nesreća kod Valjeva – prevrnuo se minibus, dve osobe stradale

Jedna osoba je poginula, a 16 povređeno kada se prevrnuo minibus u blizini ulaska u prostor hidroakumulacionog jezera brane Rovni, kod Valjeva. Još jedna osoba je podlegla povredama nakon nesreće, potvrđeno je RTS-u u valjevskoj bolnici. Uhapšen vozač zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Reporter RTS-a javlja da je vozač, pre nesreće, izašao iz minibusa. Povređeno je 16 osoba i prebačene su u bolnicu u Valjevu. 

"Troje vitalno ugroženih, jedno izuzetno teško. Imamo nekih pet, šest politrauma srednjeg intenziteta za koje se nadamo da će sve proći kako treba, ali ostaju i dalje na praćenju i daljoj dijagnostici. Ostali pacijenti nisu životno ugroženi. Svi su zbrinuti. Možda jedno, dvoje je ostalo sa lakim telesnim da se zbrinu", rekao je za RTS dr Milorad Radovanović iz bolnice u Valjevu. 

Reporteru RTS-a je iz bolnice rečeno da će jedna pacijentkinja koja ima povrede kičme i grudnog koša biti prebačena u UKC Srbije. 

Pripadnici MUP-a u Valjevu uhapsili su Ž. M. (1959) iz Osečine, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Osumnjičeni se tereti da je danas oko 9.50 časova izazvao saobraćajnu nezgodu,  tako što je izašao iz minibusa marke "iveko", u kome je prevozio 18 putnika, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila niz strmu liticu. 

U minibusu su, kako prenose mediji, uglavnom bili penzioneri sa područja Osečine, koji su se uputili na izlet u valjevski kraj. 

Uviđaj je u toku.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се