Читај ми!

Tužilaštvo traži pritvor osumnjičenima za napad na policajce

Prvo osovno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor osumnjičenima da su 17. septembra u vreme održavanja šetnje u okviru Evroprajda kod železničke stanice Karađorđev park napali policijske službenike MUP-a.

U tužilaštvu su saslušane 22 osobe, nakon čega je tužilaštvo predložilo da im se odredi pritvor zbog opasnosti da će ometati postupak uticanjem na saučesnike koji su u bekstvu, dok je u odnosu na sedam osoba predložen pritvor i zbog opasnosti da će u ponoviti krivično delo, saopštilo je tužilaštvo.

Za okrivljene L.T. i M.M, koji se sumnjiče kao kolovođe grupe, a na teret im se stavlja krivično delo sa elementima nasilja za koje je zaprećena kazna do osam godina, predloženo je određivanje pritvora i zbog uznemirenja javnosti.

Takođe, tužilaštvo će sudu izneti predlog za određivanje pritvora i izdavanje poternice za trojicom osumnjičenih čiji je identitet utvrđen i oni se nalaze u bekstvu.

Po nalogu tužilaštva 10.oktobra su zadržane 22 osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učešće u grupi koja izvrši krivično delo.

Krivičnom na teret im je stavljeno da su zajedno sa okrivljenima za kojima se traga, kao i sa više NN lica čiji se identitet utvrđuje, napali i povredili policijske službenike MUP-a u vršenju službene dužnosti, od kojih je njih 13 zadobilo telesne povrede

Tom prilikom je oštećeno 5 vozila MUP-a, čime je pričinjena šteta u iznosu oko tri miliona dinara.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара