Čitaj mi!

Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo supruge u Zemunu

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Seljametu D. (34), osumnjičenom da je 18. septembra oko 21 čas u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula.

Osumnjičenom je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenakom periodu ponovio krivično delo, precizirala je za Tanjug portparolka Višeg suda u Beogradu Tatjana Matić.

Seljamet D. se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo.

Kako Tanjug saznaje, osumnjičeni na saslušanju nije hteo da iznese ni lične podatke, ponašajući se kao da mu nešto "fali", iako mu do jutros nije falilo ništa.

Sumnja se da je on 18. septembra oko 21.30 časova pozvao sina gazde kuće u kojoj su živeli, rekavši da mu je supruga pala u nesvest i da odu da provere šta je sa njom.

U kući su zatekli ženu na podu sa maramom vezanom preko usta, a okrivljeni i dvoje dece koje ima sa ubijenom ženom nisu bili u kući.

Oni su nakon toga pozvali hitnu pomoć i policiju, a nesto kasnije i Seljameta i rekli mu da mu je supruga dobro, nakon čega se on ubrzo vratio kući gde je potom uhapšen.