Čitaj mi!

Zaplena droge i oružja u kamp prikolici i stanu kod Barajeva, uhapšen osumnjičeni

Policija je u kamp prikolici i stanu kod Barajeva zaplenila automatsku pušku i municiju, više od 250 grama hašiša, 37 kilograma smese paracetamola i kofeina, 14 tableta koje su, kako se sumnja, sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i tri vagice za precizno merenje i novac. Uhapšen osumnjičeni.

Policija u Barajevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Mladenovcu i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsila je D. K. (1978) zbog osnova sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

Pretresom kamp prikolice, kao i stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, policija je u okolini Barajeva zaplenila 254 grama hašiša, osam paketa sa oko 37,8 kilograma smese paracetamola i kofeina, 14 tableta koje su, kako se sumnja, sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i tri vagice za precizno merenje i novac.

Takođe, policajci su pronašli i jednu automatsku pušku sa okvirom, još tri okvira sa 88 metaka i devet komada pištoljske municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.