Читај ми!

Minibus sleteo sa puta kod Šimanovaca – poginula jedna osoba, 18 povređeno

Jedna osoba je poginula, a 18 povređeno kada je minibus koji je prevozio građevinske radnike iz Šapca sleteo sa puta i prevrnuo se, kod mesta Prhovo, u opštini Pećinci. Pet pacijenata je životno ugroženo. Krivična prijava muškarcu osumnjičenom za nesreću.

Saobraćajna nesreća se dogodila jutros u 6.20 kod Šimanovaca kada je minibus, u kojem je bilo 25 ljudi, sleteo sa puta i prevrnuo se.

Jedna osoba je poginula, a kako RTS nezvanično saznaje 18 ljudi je povređeno, od kojih je pet životno ugroženo.

Devet sanitetskih vozila iz Rume, Sremske Mitrovice, Beograda i Inđije stiglo je na lice mesta i zbrinulo povređene, među kojima je i vozač minibusa.

Osmorica povređenih nalazi se KBC Zemun, namlađi pacijent ima 19 godina a najstariji 65.

Dr Dejan Stevanović rekao je za RTS da su pacijenti dovezeni kolima Hitne pomoći i da je jedan pacijent zbog povrede kičme prevezen u spinalni centar na Banjici.

Stevanović kaže da je jedan pacijent u operacionoj sali, a tri pacijenta su zbog praćenja vitalnih parametara i teških telesnh povreda zbrinuti u intenzivnim negama. Pet pacijenata je životno ugroženo, čiji se vitalni parametri prate.

Policija u Sremskoj Mitrovici podneće nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv 53-godišnjeg muškarca, koji se sumnjiči da je  izgubio kontrolu nad vozilom. 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво