Читај ми!

Nevreme obaralo drveće i električne stubove u Prištini, poginuo muškarac

Jedna osoba izgubila je život, a druga je povređena u Prištini, kada je, u poslepodnevnim satima, palo drvo u nevremenu koje je pogodilo taj grad, potvrdila je policija.

U saopštenju policije, dostavljenom medijima, navodi se da je u 15.15 stigla informacija da je pao hrast i pogodio dve osobe.

"Policija je odmah izašla na lice mesta i prve informacije su izazvale sumnju da je jedan od povređenih, muškarac star oko 30 godina, izgubio život, dok je povređena žena, takođe oko 30 godina, upućena na lečenje u klinički centar", piše u saopštenju.

Nevreme nije obaralo drveće i električne stubove samo u naselju Pejton već i u drugim delovima Prištine. Na zgradu muzeja pao je hrast, ali nije načinjena velika šteta.

Zvaničnici lokalne samouprave u Prištini su, uz objavljene fotografije sa lica mesta, izrazili saučešće porodici nastradale osobe i pozvali građane na oprez.

Delovi Prištine, Kosovske Mitrovice, Gračanice i drugih sredina ostali su kratko bez struje zbog udara groma u dalekovode. Veći deo elektromreže je brzo saniran.  

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво