Читај ми!

Saslušan osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu

Osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu, u kojoj su poginule dve osobe, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Iz Tužilaštva je saopšteno da je nemački državljanin, vozač automobila "bmv", koji se sumnjiči za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, izneo svoju odbranu na saslušanju u prostorijama tužilaštva.

Dodaje se da je dežurni zamenik javnog tužioca prisustvovao uviđaju saobraćajne nezgode i naložio da se, pored alkotestiranja na licu mesta kojim je kod osumnjičenog utvrđeno 0,0 promila alkohola, od njega uzme krv na analizu kako bi se preciznije utvrdilo prisustvo alkohola u organizmu, kao i da se pribave video zapisi sa kamera, da se uradi vanredni tehnički pregled oba vozila, da se uzmu izjave očevidaca i da se izvrši obdukcija tela nastradalih.

U saopštenju se navodi da će o daljem toku postupka tužilaštvo ispitati svedoke događaja, narediti vršenje saobraćajno-tehničkog i sudsko-medicinskog veštačenja, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Osumnjičenom je u ponedeljak određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu na Pančevačkom mostu u kojoj su poginule dve osobe.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара