Читај ми!

Kod Obrenovca otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane, uhapšene dve osobe

Policija je, u selu Mislođin, opština Obrenovac, pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, i oko 50 kilograma te droge. Uhapšene su dve osobe, a pretresom četiri lokacije koje su osumnjičeni koristili, zaplenjena je veća količina deviza, pištolji i oduzeto pet vozila, saopštio je MUP.

Policija je  u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, presekla kod Obrenovca, još jedan kanal krijumčarenja marihuane.

Zaplenjeno je više od 50 kilograma te droge, a uhapšeni su Đ. M. (1970), S. R. (1975) i M. M. (1965), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

U selu Mislođin, opština Obrenovac, policija je pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, sa 796 stabljika marihuane, kao i oko 50 kilograma te droge, osušene i spremne za dalju distribuciju.

Sumnja se da su zaplenjeni narkotici bili su namenjeni daljoj prodaji na području Srbije.

Policijski službenici izvršili su pretres i objekata na još četiri lokacije, koje su koristili osumnjičeni i pronašli ukupno 234.415 evra, 5.800 švajcarskih franaka, 66.005 australijskih dolara.

Zaplenjeno je i šest pištolja  i oduzeto pet vozila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivične prijave, privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво