Čitaj mi!

Više policijskih akcija u Beogradu, uhapšeno četvoro, nađena droga

Pripadnici MUP-a u Beogradu, u više odvojenih akcija, zaplenili su ukupno 21,8 kilograma marihuane, 305 grama kokaina, 15 grama MDMA i uhapsili četiri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Policija je u automobilu "mercedes", koji su koristili osumnjičeni J. M. (1996) i K. V. (1999), iza kasetofona pronašla oko 300 grama marihuane, 15 grama MDMA i oko pet grama kokaina, kao i lažnu službenu legitimaciju sa službenom značkom MUP-a.

Prilikom pretresa dva stana,  koje osumnjičeni koriste, pronašli su 10 kilograma marihuane, oko 300 grama kokaina, presu za pakovanje droge, tri elektronske vagice za precizno merenje, kao i veću sumu novca.

U drugoj akciji uhapšen je Č. N. (1991), nakon što je policija u stanu koji on koristi pronašla tri kilograma marihuane, jednu elektronsku vagicu za precizno merenje, kao i veću sumu novca za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Policija je u kombiju marke "folksvagen", kojim je upravljao osumnjičeni V. K. (1981), u tovarnom prostoru, pronašla 8,5 kilograma marihuane, upokovane u tri džaka.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.