Читај ми!

Opljačkan muškarac na Zvezdari, policija uhapsila osumnjičenog

Policija u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom uhapsila je muškarca neposredno nakon što je, kako se sumnja, na ulici na Zvezdari presreo šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i oteo mu 245.000 dinara, saopšteno je iz MUP-a.

Uhapšeni B. M. (1985) se tereti da je u utorak oko 14.20 časova u Ulici Petra Kolendića u Beogradu oštećenog muškarca oborio na zemlju, pa iz džepa njegove jakne uzeo veću sumu novca i pobegao, navodi se u saopštenju MUP-a.

U saopštenju se dodaje da je na osnovu snimaka koji su se pojavili i na društvenim mrežama, policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

Dodaje se da je pretresom stana u kojem je boravio osumnjičeni pronađeno 1.200 evra koje je, kako se sumnja, otetim novcem prethodno kupio u jednoj menjačnici.

Kod B. M. je, kako se navodi, pronađen i paketić sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin.

Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, nastavlja rad na ovom slučaju.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je oštećenog muškarca i njegovu porodicu i zahvalio im se što su imali poverenja u svoju policiju i čestitao operativcima Policijske uprave za grad Beograd i Policijske stanice Zvezdara na izuzetnoj brzini i efikasnosti kojom je rasvetljeno i ovo krivično delo, navodi se u saopštenju MUP-a.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара