Читај ми!

Kineski državljanin priznao da je u autobusu čekićem napao tri žene

Kineski državljanin (41) priznao je na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, da je u subotu čekićem udario tri žene u autobusima gradskog prevoza na liniji 37, nakon čega je tužilaštvo zatražilo od suda da mu odredi pritvor.

Osumnjičeni se na saslušanju branio da je to uradio zbog vrućine i jer ga stalno neko prati, a zbog ovakve odbrane tužilaštvo namerava da naloži njegovo prihijatrijsko veštačenje, saznaje Tanjug.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bekstva, jer kineski državljanin nema prijavljeno prebivalište, niti boravište u Beogradu.

Njegovog maloletnog sina koji je bio sa njim prilikom izvršenja krivičnog dela, preuzeli su Uprava za strance i Centar za socijalni rad, rečeno je za Tanjug u tužilaštvu.

On se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnjiči se da je u subotu, najpre, u autobusu na liniji 37 u Požeškoj ulici udario čekićem nekoliko puta dve žene u glavu iz čista mira, a potom da je u drugom autobusu na istoj liniji još jednu ženu udario čekićem u glavu.

Jedan od putnika je uspeo da mu otme čekić, a on je potom pobegao.

Brzom intervencijom policije, njegov sin i on pronađeni su u Požeškoj ulici na autobuskoj okretnici, gde je Kinez i uhapšen.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво