Читај ми!

MUP: Jurić nije izneo nijedan dokaz o seksualnim zlostavljačima dece

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavili su razgovor sa Igorem Jurićem u svojstvu građanina zbog njegovih izjava koje je izneo u medijima o takozvanom "pedofilskom" lobiju u Srbiji.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, ni ovoga puta Jurić policiji nije izneo nijedan dokaz niti imena navodnih počinitelja seksualnog zlostavljanja dece kojima bi potkrepio izjave date u medijima.

"Gospodin Jurić je izjavio da se njegove izjave ne odnose ni na koga konkretno već da misli na ranije presuđene slučajeve. I posebno je istakao da ne iznosi bilo kakva nova saznanja već da je njegova izjava plod analize već presuđenih slučajeva", saopšteno je iz MUP-a.

Zaključuju da, gospodin Jurić nije naveo nijedno ime niti je ukazao na pojedinca ili grupu pedofila ili njihove žrtve kao ni na one koji ih štite.

Jurić je potvrdio da je saslušan. "Dao sam izjavu u svojstvu građanina u vezi sa svojim saznanjima o svemu onome sa čime se Fondacija bavi. Zahvalio sam na profesionalnosti pripadnicima Odeljenja za krvne i seksualne delikte", rekao je Igor Jurić agenciji Tanjug nakon informativnog razgovora sa policijom.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво