Читај ми!

Palma: Svi navodi lažni, naneta mi je duševna bol

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma dao je iskaz u jagodinskoj policiji povodom, kako je ocenio, "lažnih navoda zaštićenog svedoka Branislava Radosavljevića, Marinike Tepić i Sande Rašković Ivić".

Dragan Marković rekao je posle davanja iskaza da su "svi navodi u izmišljenoj aferi lažni". "Da su sve laži potvrdio sam pismeno, argumentima. Lagali su i Marinika Tepić i Branislav Radosavljević i Mića Jovanović i Sanda Rašković Ivić, dodao je Marković, navodi se u saopštenju Skupštine opštine Jagodina.

"Meni je naneta duševna bol, uvreda časti i uznemiravanje javnosti u Srbiji čime je ugrožena moja bezbednost. Ja molim nadležne organe da što pre utvrde ko je lagao i pravio ovakvu nazapamćenu aferu u istoriji politike", naveo je Marković.

"Ponavljam kao i na početku 'laganja' Marinike Tepić: U zatvor mora da ide ili Dragan Marković Palma, ako se dokaže to za šta me optužuje ili Marinika Tepić".

"A u zatvor će onaj ko je sve ovo osmislio i slagao", dodao je Marković, zaključuje u saopštenju Skupštine opštine Jagodina.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво