Čitaj mi!

Tuča i napad na policajce u Kruševcu, uhapšeno šestoro

Policija uhapsila šest osoba iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Kako saznaje RTS, policijski službenici pokušali su da spreče tuču u centru grada oko 19 časova i tom prilikom su ih privedeni napali sa još jednim maloletnikom.

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su R. N. (1979), T. V. (1992), K. R. (2001), S. A. (1969), S. N. (2000) i D. A. (1986) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Oni se sumnjiče da su sa još jednim maloletnikom napali policijske službenike koji su intervenisali na uspostavljanju narušenog javnog reda i mira u Čolak Antinoj ulici u Kruševcu.

Policija je uspostavila javni red i mir i privela učesnike tuče u kojoj je sedam osoba napalo dvojicu Kruševljana i naneli im povrede, saopštila je Policijska uprava Kruševac.

Po nalogu osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenima R. N., T. V., K. R., S. A., S. N. i D. A. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Krivična prijava protiv maloletnika biće podneta Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.