Читај ми!

Osmoro uhapšeno zbog brutalnog prebijanja u Novom Sadu, trojica se sumnjiče za pokušaj ubistva

Zbog brutalnog premlaćivanja tri mladića u centru Novog Sada u subotu 20. februara, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu protiv osam osumnjičenih. Trojica se terete za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a ostali za nasilničko ponašanje u grupi.

Za krivično delo teško ubistvo u pokušaju za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina zatvora sumnjiče se M. L., S. V. i B. N.

S. V., M. M., N. D., M. M. i M. B. terete se da su u grupi izvršili krivično delo nasilničko ponašanje za koje im preti kazna od šest meseci do pet godina, saopštilo je novosadsko Više tužilaštvo.

Svi su uhapšeni i u roku od 48 sati biće privedeni na saslušanje u tužilaštvo, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu. 

Brutalno prebijanje mladića dogodilo je u Novom Sadu dana 20. februara u ulici Laze Telečkog.

"Oštećeni u ovoj tuči - M. D., Š. N. i P. M. zadobili su telesne povrede od strane više lica pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju", navodi tužilaštvo.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena, poručuju iz tužilaštva.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара