Читај ми!

Vozio 197 kilometara na čas na putu gde je ograničenje 80

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije su tokom prethodne noći u Beogradu zaustavili četiri vozača zbog prekoračenja brzine, prisustva alkohola ili droge u organizmu.

Saobraćajna policija je presretačem na auto-putu u smeru ka Šidu, u Novom Beogradu, zaustavila dvadesetosmogodišnjeg vozača "alfa romea" koji se kretao brzinom od 197,5 kilometara na sat gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat.

Zbog nasilničke vožnje, vozač je zadržan u policijskoj stanici.

Dvadesttrogodišnjem vozaču "alfe" koji je zaustavljen na Vračaru, izmereno je 2,07 promila alkohola u organizmu. On je doveden u policijsku stanicu gde mu je određeno zadržavanje.

Na području Palilule, policijski službenici su zaustavili dvadesettrogodišnjeg vozača "seata" kod koga je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kanabis i amfetamin.

Takođe, na Paliluli je kod tridesetdvogodišnjeg muškarca, koji je upravljao "fordom" bez vozačke dozvole, policija testiranjem ustanovila prisustvo kanabisa, a pretresom lica je pronašla četiri kesice sa materijom za koju se sumnja da je marihuana.

Oba vozača su dovedena i zadržana u policiji. 

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара