Čitaj mi!

Dva narko-dilera uhapšena u Beogradu, zaplenjeno 67 kilograma droge

Muškarci Ž. M. i S. Z. uhapšeni su sinoć u Beogradu pri pokušaju da izvrše primopredaju 32 kilograma amfetamina i 35 kilograma marihuane, saopšteno je iz MUP-a.

Prilikom hapšenja je zaplenjena droga, ali i jedan pištolj sa prigušivačem, velika količina municije i silikonske maske.

"Pištolj je imao izbrušene brojeve, a imali su i silikonske maske. Sve ovo govori da ovi narko-dileri nisu samo trgovali drogom već da su se pripremali i za neko teže krivično delo, a istraga će utvrditi koje", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Istakao je da za narko-dilere na našim ulicama jednostavno nema mesta.

"Pripadnici Uprave kriminalističke policije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nikada ne gube iz vida da je jedno od najtežih dela, jedan od najtežih udara na naš svakodnevni način života prodaja droge", poručio je ministar Vulin.

Uhapšeni se terete za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati posle čega će biti predati Višem javnom tužilaštvu na dalju nadležnost i postupanje.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">