Читај ми!

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

Policija je u ponedeljak uveče uhapsila L. T. koga osnovano sumnjiči da je neposredni izvršilac ubistva koje se dogodilo u naselju Belvil na Novom Beogradu. Pre njega uhapšena su i dvojica osimnjičenih sa saizvršilaštvo, kao i za pomaganje jer su pokušavali da ga prebace na prostor Bosne i Hercegovine, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ministar Vulin se zahvalio pripadnicima MUP-a na predanom radu rekavši da oni neće dozvoliti da ni jedan zločin bude nerasvetljen "i da bilo kakav mafijaš u našoj zemlji može da izbegne pravdu".

Načelnik Uprave kriminalističke policije, Dejan Kovačević, precizirao je da su, "u cilju rasvetljavanja svih okolnosti događaja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u toku noći lišili slobode L. T. (1998) iz Beograda, kao i D. K. iz Beograda i F. I. crnogorskog državljanina sa Cetinja, koji su vršili pripremu bekstva na teritoriju Bosne i Hercegovine.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju odlučnu borbu protiv svih vidova organizovanog kriminala", poručio je Kovačević.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво