Читај ми!

Uhapšen otac zbog sumnje da je zaključao devojčicu u automobilu dok je gledao utakmicu u kladionici

Policija u Novom Sadu uhapsila je oca dvogodišnje devojčice, koju je prethodno pronašla zaključanu u parkiranom automobilu. Sumnja se da je dete provelo u automobilu gotovo tri sata, dok je osumnjičeni gledao utakmicu u kladionici.

Uhapšen je S. M. (1975) iz Vranja, sa boravištem u Novom Sadu, zbog sumnje na zapuštanje i zlostavljanje maloletnika, saopštio je MUP.

Policija je, u saradnji sa građanima, sinoć oko 22 sata, pronašla njegovu dvogodišnju ćerku, zaključanu u parkiranom automobilu.

Sumnja se da je dete provelo u automobilu gotovo tri sata, dok je S. M. gledao utakmicu u kladionici, na drugom kraju ulice.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad, devojčica je vraćena majci, a S. M, za kojim je, inače, bila raspisana sudska poternica, zadržan je do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Takođe, u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla obe hitne mere, privremeno udaljenje iz stana, zabranu prilaženja detetu i kontakta s njim.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво