Читај ми!

Na Vatinu zaplenjeno 130 kilograma marihuane sakrivene ispod letvica za parket

Carinici na na graničnom prelazu Vatin otkrili su i zaplenili danas 130 kilograma marihuane skrivene u konstrukciji kamionske prikolice koja se uputila ka Poljskoj, saopšteno je iz MUP-a.

Droga je pronađena u kamionu paraćinskih registarskih oznaka sa prikolicom registrovanom na sjeničke tablice.

Kamion je imao tzv. korito u unutrašnjoti konstrukcije koje se često koristi za krijumčarenje, pa su carinici unutra ubacili nešto kako bi na osnovu zvuka utvrdili da li je ono prazno kako bi i trebalo da bude.

Zvuk koji su začuli otkrio je da se u unutrašnjosti ipak nešto nalazi, zbog čega je odmah sprovedena detaljna kontrola.

Ispod letvica za pravljenje parketa od orahovog drveta koje je kamion prevozio kao prijavljen tovar, bilo je sakriveno i 130 kilograma marihuane pakovane u pakete od po jedan kilogram.

Vozač iz Ljubovije je zajedno sa otkrivenom drogom i kamionom predat u dalju nadležnost policiji i Višem tužilaštvu iz Pančeva.

Pripadnike Uprave granične policije koji su zaplenili narkotike, pohvalio je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Želim da se zahvalim načelniku i pripadnicima Uprave granične policije koji su od početka godine na graničnim prelazima sprečili krijumčarenje i zapenili oko 620 kilograma različitih vrsta narkotika. Oni su svojim predanim radom i u ovoj godini, u kojoj smo se suočili sa korona virusom, pokazali apsolutnu posvećenost borbi protiv kriminala i zaštiti granica naše zemlje", rekao je Stefanović. 

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво