Vozio 225 kilometara na čas pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Policija je na auto-putu Šid-Beograd, kod Beograda, prilikom kontrole saobraćaja takozvanim "presretačem" zaustavila vozača automobila "audi" koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, brzinom 225,8 kilometara na čas, saopšteno je iz MUP-a.

U saopštenju se navodi da su policijski službenici podneli prekršajnu prijavu zbog nasilničke vožnje protiv 34-godišnjeg vozača koji je na auto-putu, na delu gde je brzina kretanja ograničena na 80 kilometara na čas, upravljao brzinom od 225,8 kilometara na čas.

Imajući u vidu da je vozač upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, iz MUP-a ističu da je on zadržan u službenim prostorijama policije u trajanju od 12 sati.

Dodaje se da je Prekršajni sud učinioca prekršaja osudio na kaznu rada u javnom interesu od 256 časova, novčanu kaznu od 140.000 dinara, 23 kaznena poena i 12 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Policija apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja vozila postojećim zakonskim normama budući da je neprilagođena brzina najčešći faktor nastanka saobraćajnih nezgoda.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво