Slučaj četvorostrukog ubistva kod Negotina, podignute optužnice

Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv muškarca i žene zbog četvorostrukog ubistva na salašu u mestu Velja Vratna, 7. avgusta prošle godine.

Optuženi su muškarac D. P. (35) iz sela Jabukovac i žena M. B. (25) iz susednog sela Dupljan zbog ubistva četiri osobe kod Negotina.

Oni se optužnicom terete za teško ubistvo za koje im preti kazna od po 40 godina zatvora, rečeno je Tanjugu u tom negotinskom tužilaštvu, koje je takođe tražilo da se D. P. produži pritvor.

M. B. se sada brani sa slobode, jer je bila puštena na slobodu u toku istrage.

Međutim, očekuje se da će i za nju tužilaštvo predložiti ponovno određivanje pritvora, jer je optužena za najteže krivično delo, s obzirom na to da su u toku istrage pronađeni novi dokazi protiv nje.

Sumnja se da su D. P. i M. B. ubili Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Optužnica je predata sudu koji treba da je potvrdi, a nakon toga optuženi i njihovi advokati će imati pravo da izjave žalbe Apelacionom sudu.

Mediji su preneli da je D. P. odmah priznao zločin, ali je kasnije promenio iskaz i ustvrdio da je sve organizovala M. B. radi imovinske koristi.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 16. feb 2020, 16:26) - anonymous [neregistrovani]

Ubice

kako da je na slobodi?Cetvorostruko ubistvo a ona na slobodi?jedan decko iz mog kraja u Londonu dobio je 17 godina zato sto nije prijavio drugove koji su izboli nekog mladica a bio je prisutan.Sta je sa dozivotnim robijama koje predvidja novi zakon?

(petak, 14. feb 2020, 14:23) - anonymous [neregistrovani]

A mi se zgrazavamo nad događajem u CG?

Mi smo najveći licemeri.