Kupac Univerziteta "Megatrend" uhapšen zbog lažne prijave

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen je D. Đ. zbog sumnje da je lažno prijavio da je nad njim izvršeno razbojništvo upadom tri muškarca u stan, jer se ispostavilo da su u pitanju bili vlasnici stana.

D. Đ. je inače osoba koja je trebalo da kupi Univerzitet "Megatrend" od Miće Jovanovića, kažu u tužilaštvu, navodi Tanjug.

Jovanović je u četvrtak saopštio da od prodaje Univerziteta "Megatrenda" odustaje jer je prevaren.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo lažno prijavljivanje, a u tužilaštvu će biti ispitan u ponedeljak, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

D. Đ. je lažno prijavio da su mu sinoć u stan ušla tri nepoznata muškarca i oduzela mu dva televizora i lakše ga povredila.

Ispostavilo se da su u pitanju vlasnici stana kojima je osumnjičeni dugovao novac za kiriju i koji su mu prethodno najavili svoj dolazak.

Osumnjičenom D. Đ. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. 

U Tužilaštvu kažu da se protiv D. Đ. vodi više krivičnih postupaka zbog krivičnih dela nedavanje izdržavanja, prevara i zloupotreba službenog položaja.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 08. dec 2019, 17:54) - anonymous [neregistrovani]

megatrend

srbija je zemlja cuda.nema ni za kiriju a kupuje fakultet.strasno