Rasvetljena tri slučaja ubistva u pokušaju, petoro uhapšenih

Policija u Beogradu u odvojenim akcijama rasvetlila tri krivična dela ubistvo u pokušaju i tom prilikom uhapsila pet osoba, među kojima je i jedno maloletno lice.

Policija je uhapsila S. R. (1980) i N.R. (1978) za koje se sumnja da su u saizvršilaštvu februara ove godine u naselju Jajinci, nakon verbalnog i fizičkog sukoba hicem iz pištolja ranili 36-godišnjeg muškarca, nanevši mu povrede opasne po život.

U drugoj akciji, policija je uhapsila Ž. D. (1968) i 17-godišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu septembra ove godine, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u Beogradu, nakon verbalne rasprave, nožem naneli više uboda 21-godišnjem mladiću nanevši mu povrede opasne po život.

Takođe, uhapšen je i L. I. (1999) za koga se sumnja da je septembra ove godine, u Mirijevu ubo više puta oštrim predmetom 21-godišnjeg mladića, i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

broj komentara 0 pošalji komentar