Muškarac izbo devojku, pa izvršio samoubistvo

U porodičnoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva pronađeno je telo mladića i izbodena devojka. Devojka je operisana u Opštoj bolnici "Studenica", i dalje je životno ugrožena.

Devojka je pronađena sa sedam ubodnih rana nanetih nožem. Ona je hitno prebačena u Zdravstveni centar "Studenica", gde je operisana.

Načelnik Hitne službe u bolnici "Studenica" Zvonimir Veselinović rekao je za RTS da 22-godišnja devojka ima povrede u predelu vrata, grudnog koša i trbuha.

"Povrede na grudnom košu i u predelu trbuha su bile penetrantne sa oštećenjem unutrašnjih organa. Trenutno je u intenzivnoj nezi, i dalje je teško i životno ugrožena, ali se nadamo da će ishod biti povoljan", dodao je Veselinović.

Policija je beživotno telo 26-godišnjeg mladića pronašla obešeno u porodičnoj kući u Pečenogu kod Kraljeva.

Komšije su ispričale da je ovo nezapamćen zločin u tom kraju.

"Kako mu je baba umrla, u ovoj kući niko ne živi. Nema ni struje, nema tu ni telefona, sve je to isključeno", rekao je jedan meštanin sela Pečenog.

Uviđaj je u toku.

broj komentara 5 pošalji komentar
(četvrtak, 10. okt 2019, 18:09) - anonymous [neregistrovani]

Re: Одговор „дефинитивном закључку"

Čitajte malo pažljivije pre nego reagirate. Ne primećujem da je autor "Definitivnog zaključka" igde spomenuo bilo koju naciju/narod. Otkud vam taj zaključak?
A to što i drugde u svetu ima ovakvih tragedija - ne bi trebalo da bude opravdanje za nas u Srbiji. Trebamo se svim sredstvima truditi da se iskorenjuje takav zatucani mentalitet ili karakter kod onih koji ga nose. Ako budemo zatvarali oči pred onim što je autor pomenutog teksta opisao, biće sve gore i gore. Moramo se boriti protiv svih oblika agresivnog i primitivnog ponašanja, jer "od malo kvasca ukisne celo testo".

(četvrtak, 10. okt 2019, 14:36) - anonymous [neregistrovani]

@Definitivni zakljucak

Postedite ljude vaseg uzasnog pokusaja od zakljucka.Zakljucak:SEDI DOLE, 1!

(četvrtak, 10. okt 2019, 13:07) - anonymous [neregistrovani]

Одговор „дефинитивном закључку"

Ако на основу инцидената судите о целом народу онда у вашој глави нешто није уреду. Шта рећи за Аустријанце где је прошле недеље болесно љубоморни мушкарац убио петоро људи?

(četvrtak, 10. okt 2019, 11:25) - anonymous [neregistrovani]

Дефинитивни закључљк

Изгледа да је значајан број мушкараца у Србији спао на најниже гране примитивизма. Љубав и брак схватају као дефинитивно поседовање личне сопствености. А и по свим осталим питањима - одмах прибегавају насилном, силеџијском понашању ... без икакве представе о границама.
А култура, респект друге стране, промишљеност, изналажење позитивних решења ... то је за њих потпуно непознато, нити су за такво нешто способни.

(četvrtak, 10. okt 2019, 10:24) - Рауш [neregistrovani]

Тужно

Љубомора је страшна казна. Саучешће.