Istraga četvorostrukog ubistva u Jabukovcu, uhapšena žena zbog sumnje da je pucala iz puške

U Negotinu je uhapšena žena iz sela Dupljane, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila teško ubistvo u saizvršilaštvu.

M. B. se sumnjiči da je zajedno sa D. P. iz Jabukovca, početkom avgusta počinila četvorostruko ubistvo familije Kazimirović, na njihovom salašu između sela Jabukovac i Vratna.

Ona je uhapšena pošto je D. P. koji je u pritvoru, promenio iskaz i rekao da su njih dvoje bili u vezi, i da je na pobijene ona pucala iz puške a on iz škorpiona.

Određen joj je pritvor do 30 dana, a u istrazi slede analiza DNK supstanci i analiza SMS poruka sa zaplenjenih telefona.

To četvorostruko ubistvo dogodilo se u zaseoku Vratna, kod Jabukovca.

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je tada da su u dvorištu kuće pronađena četiri tela. Telo muškarca, starog oko 70 godina, pronađeno je na traktoru, a tela njegove supruge i još dve ženske osobe u dvorištu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи