Šešelj neće ograničenu komunikaciju

Vojislav Šešelj neće prihvatiti da, posle skidanja zabrane privilegovane komunikacije, kontaktira samo sa jednom osobom iz svog tima, kako je to predvideo sekretarijat Haškog tribunala.

Šef Šešeljevog pravnog tima Zoran Krasić kaže da je, na zahtev sudija, ukinuta zabrana privilegovane komunikacije, ali da je iz Sekretarijata Tribunala odlučeno da se odredi jedna osoba iz tima sa kojom će lider radikala moći da komunicira.

Krasić smatra da je sekretar Haškog tribunala Hans Hojsijus teško povredio pravo na pravično suđenje i da Šešelj to smatra najgrubljom opstrukcijom njegove odbrane i zbog toga ne želi da prihvati ograničenu komunikaciju.

Radikali optužuju medije u Srbiji da ne prenose adekvatno detalje sa suđenja i da pokušavaju da diskvalifikuju svedoke odbrane.

Šef pravnog tima podseća da će Tužilaštvo ispitivati svedoke još dve nedelje, nakon čega će uslediti pauza u radu zbog novogodišnjih praznika i Božića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи