Ubio bivšu suprugu u Centru za socijalni rad, potera u toku

Muškarac je tupim predmetom ubio bivšu suprugu (39) u novobeogradskom Centru za socijalni rad, a zatim pobegao sa mesta zločina. Policija traga za ubicom.

Ubistvo je, kako je RTS-u potvrđeno iz dva izvora, izvršeno kamenom ili mermernom pločom u holu Centra za socijalni rad u Tošinom bunaru 148. Zločin se dogodio oko 15.20.

Kako RTS saznaje, 47-godišnji muškarac je parkirao vozilo ispred Centra za socijalni rad, a zatim ušao u hol gde je čekao bivšu suprugu, majku troje dece.

On je bio pozvan na razgovor u kontrolisanim uslovima, u prisustvu radnika za socijalni rad. Upravo u holu je i ubio bivšu suprugu.

Žena koja je u trenutku ubistva bila u kancelariji direktora Centra rekla je da je videla muškarca koji je kamenom krenuo da se obračuna.

Brat ubijene žene je za RTS rekao da je nasilje u porodici trajalo od početka braka, a da su zabeleženi i pokušaji nasrtanja na trojicu sinova, koji imaju deset, osam i tri godine. Zbog tih nasrtaja, 39-godišnja žena je i podnela prijave, a osumnjičeni za ubistvo je zbog toga služio kaznu zatvora pre dve godine. 

Ubica je u bekstvu, a njegov automobil je ostao parkiran ispred Centra za socijalni rad.

Tužilac je zabranio zvanične izjave medijima.

Uviđaj je u toku.

broj komentara 7 pošalji komentar
(sreda, 05. jul 2017, 22:04) - Радан [neregistrovani]

Власништво

Већина Балканаца сматра жену (венчану или невенчану, садашњу или бившу) својим приватним власништвом, тако да никакво пооштравање закона, забрана приласка и изрицање којекаквих казнених мера не доносе резултат.

(sreda, 05. jul 2017, 21:56) - anonymous [neregistrovani]

ne vredi

niko nikoga ne moze zastitit na duzi period ali treba da postoji jasan zakon,ako neko nekoga ubije cekaju ga vesala i nema druge kazne.

(sreda, 05. jul 2017, 21:38) - anonymous [neregistrovani]

nije jedina

Pre par godina ubijena je još jedna žena u socijalnoj ustanovi za vreme medijacije, tada nožem. Procena da li se u određenim uslovima može vršiti medijacija ili ne je ovde ključna. Nažalost, loša procena je koštala ove dve žene života.

(sreda, 05. jul 2017, 21:35) - ceca.43 [neregistrovani]

ceca iz koteza

Strasno. Pa ko ce da stiti pirodicu. Vise neverujem ni zakonu ni nikome. Ma kad udaris zenu i dete ti si za smrt. Idi pa udri u panj i cepaj drva idiote. Bar ces zaraditi. 

(sreda, 05. jul 2017, 21:04) - Milica [neregistrovani]

...

Da li je to ta primena svih postojećih zakona kojima se štite žene i deca žrtve nasilja? Majka troje dece ubijena usred institucije koja je trebalo da štiti i nju i decu?! Hoće li odgovorni u Centru za socijalni rad dobiti otkaze i snositi krivičnu odgovornost?

(sreda, 05. jul 2017, 19:00) - Deda Nole [neregistrovani]

Monstrum

Zbog ovakvih treba vratiti smrtnu kaznu,jer ce se doticni uz pomoc srceparajucih asistencija advokata izvuci cak ce zbog dece dobiti olaksavajuce okolnosti a zlotvor ce i dalje kontrolisati nasilje nad decom i to ce mu sve omoguciti advokati koji eto brinu cak i o monstrumima!?

(sreda, 05. jul 2017, 16:57) - anonymous [neregistrovani]

strasno

kao u kameno doba.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">