Tužilaštvo traži dodatne mere za razjašnjenje ubistva Milana Pantića

Više javno tužilaštvo u Jagodini je saopštilo da je 15. maja 2017. godine primilo izveštaj Direkcije policije - Uprave kriminalističke policije MUP-a, u vezi sa ubistvom novinara Milana Pantića iz Jagodine, koje se dogodilo 11. juna 2001. godine.

Nakon detaljne analize činjeničnog stanja u izveštaju, Više javno tužiaštvo u Jagodini je smatralo da je potrebno dodatno razjasniti određene činjenice i vrednosne stavove navedene u izveštaju, zbog čega je 8. juna 2017. godine uputilo zahtev za prikupljanjem potrebnih obaveštenja Upravi kriminalističke policije, uključujući i preduzimanje određenih dodatnih mera i radnji radi potpunog razjašnjenja dostavljenih podataka, navodi se u saopštenju.

Više javno tužilaštvo u Jagodini će, rukovodeći se svojom zakonom određenom ulogom, u daljem toku predistražnog postupka uložiti dodatne napore i pružiti svu neophodnu pomoć nadležnim organima otkrivanja radi potpunog rasvetljavanja svih okolnosti izvršenja ovog teškog i društveno naročito opasnog krivičnog dela, a radi stvaranja mogućnosti da se krivični postupak okonča pravnosnažnom presudom i pravednom kaznom.

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 10. jun 2017, 16:53) - anonymous [neregistrovani]

I, sada opet, nekoliko....

.....narednih - godina! I, onda iz pocetka!?