Ubijen odbornik DSS-a iz Smederevske Palanke

Predsednik Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Smederevskoj Palanci Zlatan Bećić (55) jutros je ubijen.

Bećić je bio odbornik koalicije Srpski pokret obnove – Demokratska stranka Srbije u Smederevskoj Palanci.

Kako mediji prenose, Bećić je izboden nožem jutros ispred svoje kuće u Smederevskoj Palanci, a od posledica dvadesetak uboda preminuo je ubrzo u bolnici.

Mediji navode da je za ubistvo osumnjičen Bećićev 22-godišnji sin, koji je, kako nezvanično saznaje RTS, posle policijskog saslušanja, prevezen u bolnicu.

"Danas smo ostali bez Zlatana Bećića, dragog nam profe iz Smederevske Palanke. Zlatan Bećić bio je neobično drag čovek zbog vedrine i optimizma koji je širio. Strpljiv, tolerantan, obrazovan, gospodski savladan, šarmantan, odan! Veliki gubitak za sve!", navedeno je na sajtu DSS-a, čiji je Bećić bio član.

"Profo, hvala ti za sve! Počivaj u miru! Uvek sa tugom, ali rado ćemo te se sećati!", navodi DSS.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи