Izgorele staje sa 40 grla stoke

U požaru na domaćinstvu poljoprivrednika Milutina Mitrovića u Ljubiću kod Čačka izgorele su dve staje pune goveda i senik sa velikom količinom stočne hrane.

U vatri je prošle noći, oko 23.20 sati, izgorelo oko 40 grla stoke, među njima 14 tovljenih bikova, osam steonih junica, dve rasne krave i kobila sa ždrebetom.

Do temelja je uništen i objekat u kome se nalazilo između 15.000 i 20.000 bala sena pripremljenih za zimsku prehranu stoke.

Porodica Mitrović je dobitnik većeg broja nagrada za odgoj rasne stoke i proizvodnju mleka.

Ispektori Policijske uprave iz Čačka obavili su istražne radnje, ali još nije izdato zvanično saopštenje.

U noći između 30. i 31. decembra 1992. godine staje sa stokom u vlasništvu porodice Mitrović, takođe su stradale u požaru. Tada se sumnjalo da je vatra podmetnuta, ali to nikada nije sa sigurnošću utvrđeno.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 05. okt 2008, 17:10) - Милан [neregistrovani]

Срам те било, комшија

Недавно је у Српској човјеку изгорјело стадо од 40 оваца. Овце су биле напољу, запалило се растиње, оне се збиле негдје у групу и пожар их прогутао.

Било ми је жао... природа је умијешала своје прсте и јадни човјек ништа није могао.

У овом другом случају случају, човјек је све могао...

(nedelja, 05. okt 2008, 16:20) - Milan [neregistrovani]

Cemer i jad

Nemam reci da opisem koliko sam tuzan zbog ovoga,jer u jednom naslovu "Izgorelo..." sam nasao da mi je zao i stoke i nekog ko se mucio da sve to stvori i naroda koji zivi u takvoj zemlji i ... U stvari ovde svi gube, jer sto rece pokojni gosp. Djindjic "ne brine mene Milosevic mene brine narod koji je glasao za njega", u ovom slucaju mene brine narod koji nema sliku sta ce biti kad sve oko sebe spale i uniste.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">