Izgorele staje sa 40 grla stoke

U požaru na domaćinstvu poljoprivrednika Milutina Mitrovića u Ljubiću kod Čačka izgorele su dve staje pune goveda i senik sa velikom količinom stočne hrane.

U vatri je prošle noći, oko 23.20 sati, izgorelo oko 40 grla stoke, među njima 14 tovljenih bikova, osam steonih junica, dve rasne krave i kobila sa ždrebetom.

Do temelja je uništen i objekat u kome se nalazilo između 15.000 i 20.000 bala sena pripremljenih za zimsku prehranu stoke.

Porodica Mitrović je dobitnik većeg broja nagrada za odgoj rasne stoke i proizvodnju mleka.

Ispektori Policijske uprave iz Čačka obavili su istražne radnje, ali još nije izdato zvanično saopštenje.

U noći između 30. i 31. decembra 1992. godine staje sa stokom u vlasništvu porodice Mitrović, takođe su stradale u požaru. Tada se sumnjalo da je vatra podmetnuta, ali to nikada nije sa sigurnošću utvrđeno.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво