Čitaj mi!

Vladičin Han, tužilac osumnjičen za krađu

Tužilac u Vladičinom Hanu osumnjičen da je uzeo prehrambene artikle u lokalnoj prodavnici. Primetio ga je radnik i prijavio vlasniku, a o tome postoji i video zapis sa sigurnosne kamere.

Više javno tužilaštvo u Vranju upoznato je da je protiv Jovice Jovića, inače zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneta krivična prijava od strane vlasnika mini marketa "Jabuka" iz Vladičinog Hana, saznaje RTS.

Osnovno tužilaštvo iz Vladičinog Hana je o tome obavestilo Više javno tužilaštvo, a kako se radi o nosiocu javnotužilačke funkcije o podnetoj krivičnoj prijavi sa dokaznim materijalom o samom događaju upoznato je Apelaciono javno tužilaštvo u Nišu.

Lokalni mediji su preneli da je osumnjičeni tužilac u Vladičinom Hanu  uzeo prehrambene artikle u lokalnoj prodavnici. Primetio ga je radnik i  prijavio vlasniku, a o tome, prenose mediji, postoji i video zapis sa sigurnosne kamere.

Tužilac se oglasio pismom medijima, negira objavljenu vest. Navodi da se radi o blamaži i provokaciji, i da iza svega stoje osobe nezadovoljne zbog njegovog postupanja po predmetima dok je radio kao opštinski javni tužilac u Vladičinom Hanu.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 05. nov 2014, 18:48) - anonymous [neregistrovani]

Ако је истина

Клептоманија је болест.
Зашто се није лечио на време, већ дозволио да се овако избламира?