Uhapšena četvorica mladića zbog razbojništva

Zbog osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela – razbojništva, neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga i omogućavanje uživanje opojnih droga, beogradska policija lišila je slobode Ljubomira T.(1980), Danila B. (1982), Vanju S.(1983), i Nenada Ž.(1980).

Osumnjičeni Ljubomir T. i Danilo B. su u četvrtak u naselju Ugrinovce, opština Zemun, u lokalu sa ruletom i poker aparatima, maskirani, uz pretnju nožem radniku lokala naneli teške telesne povrede, zadavši mu udarac u predelu stomaka, i oteli oko 45,000 hiljada dinara.

Istog dana u popodnevnim časovima, u stanu Nenada Ž. su uhapšeni, a prilikom pretresa stana i drugih prostorija pronađeno je 6 grama heroina, a kod Nenada još 0,5 gram te droge.

Osumnjičeni Ljubomir T, Danilo B. i Vanja S. će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи