Pretnje tužiocu Vukčeviću

Pretnje tužiocu za ratne zločine Vladimiru Vukčeviću i drugim političarima intezivirane su uoči posete glavnog tužioca haškog tribunala Serža Bramerca.

Portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić je naveo da su pretnje Vukčeviću, koji je i koordinator Akcionog tima za hapšenje haških optuženika, veoma ozbiljne i da je njihova suština da se diskredituje respektabilno tužilaštvo.

Pretnje su intenzivirane posebno pričama nekih medija koje su nam poznate iz vremena kada je ubijen premijer Zoran Đinđić, rekao je Vekarić, ocenjujući da je reč o pozivu na linč.

"Piše se da je Vukčević prodavac slika Radovana Karadžića, a ne priča se o zločinu koji je učinjen u Srebrenici za koji tereti Karadžić, Vukčevićev privatan život se pušta na naslovnim stranama novina...", naveo je Vekarić ukazujući to nije ništa novo i da antihaški lobi tu kampanju vodi sve vreme.

Vekarić je dodao da je posao stručnih službi da zaštite Vukčevića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи