Sa mačetom i sekirom kroz Beograd

Oko 11 časova na Novom Beogradu policija je uhapsila Željka Ajdera, koji je posle napada na policajca, sa mačetom i sekirom bežao ulicama. Ajder je prilikom hapšenja zadobio prostrelnu ranu na nozi, a lakše je povređen i policajac Boban Vasić.

Do incidenta je došlo kada je policijska patrola zatražila od Željka Ajdera da prestane da poliva pločnik na ulazu u soliter u ulici Džona Kenedija na Novom Beogradu.

Policajca, koji mu se obratio Ajder je polio vodom i udario nogom u stomak i grudni koš. Potom je otrčao u stan iz kojeg je uzeo mačetu, sekiru i palicu za hokej i pokušao da pobegne od policije, usput oštetivši jedno vozilo.

Policijska patrola ga je sustigla i zatražila da spusti oružje nakon čega je Ajder nasrnuo mačetom na policajce.

U pokušaju da ga zaustave, kako je saopštio MUP, policajci su najpre pucali u vazduh a potom i u pravcu Ajderovih nogu pogodivši ga u levu natkolenicu.

Prilikom hapšenja lakše je povređen policajac Bojan Vasić a ranjeni Ajder, nije u životnoj opasnosti, rekli su nam u Urgentnom centru.

Zbog uviđaja policija je blokirala Gramšijevu ulicu od Megatrend univerziteta do vrtića "Maja", u periodu od 11 do 13 časova.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи