Obdukcioni nalaz Panića u Okružnom sudu

Portparol Okružnog suda u Beogradu Ivana Ramić izjavila je da je sud danas dobio obdukcioni nalaz Ranka Panića, koji je preminuo usled povreda na mitingu Srpske radikalne stranke 29. jula, ali nije mogla da navede detalje nalaza.

Ona je rekla da je obdukcioni nalaz prosleđen Okružnom tužilaštvu na dalje postupanje i naglasila da će dalje postupanje suda na tom slučaju zavisiti od predloga tužilaštva.

Obdukciju je obavio Institut za sudsku medicinu po nalogu istražnog sudije Okružnog suda u Beogradu.

Beogradski mediji prenose da se u izveštaju sa obdukcije navodi da je Panić umro od posledica jakog udarca u stomak od koga mu je puklo debelo crevo.

Panić je povređen 29. jula na mitingu radikala povodom hapšenja haškog optuženika Radovana Karadžića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи