Uhapšeni zbog preprodaje droge

Efikasnom akcijom beogradska policija zaplenila je više od dva kilograma heroina i uhapsila Milenka V. iz Beograda, Igora T. i Bojana M. iz Aranđelovca.

Policija je kod uhapšenih Milenka V. (34) iz Beograda i Igora T. (34) i Bojana M. (32) iz Aranđelovca pronašla više od dva kilograma heroina, i uz krivičnu prijavu sprovela ih istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.

Zbog istog krivičnog dela, policija intenzivno traga za Radoslavom Ž. (43) iz Topole.

U saopštenju policije se navodi da je droga pronađena prilikom hapšenja u putničkom automobilu marke "pasat" kojim je upravljao Igor T. koji je po preuzimanju od Milenka V. prevozio heroin do Bojana M. i Radoslava Ž.

Pretresom stanova koje su koristili osumnjičeni pronađeno su i oružje i falsifikovane isprave.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво