Više od 10 povređenih na beogradskom festivalu piva

Ekipe Hitne pomoći su u Urgentni centar prevezle devet osoba koje su povređene na beogradskom festivalu piva, nakon što se na njih srušio jedan bilbord, rekla je portparolka te službe Nada Macura.

Ona je agenciji Beta kazala da su pacijenti noćas prebačeni u Urgentni centar sa povredama glave.

Macura je navela da su se u toku dana službi Hitne pomoći javile još dve osobe koje su se žalile na povrede tela, koje su zadobile kada se srušio bilbord kod glavne bine na beogradskom festivalu piva.

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je na zvaničnom sajtu objavilo da je teške povrede zadobio Stevan M. (1984) iz Pančeva, dok su četiri osobe lakše povređene.

U Urgentnom centru Beti je rečeno da je u periodu od jedan sat posle ponoći, kada se incident dogodio, i šest ujutro primljeno 13 osoba koje su povređene na beogradskom festivalu piva.

Kako su naveli, jedna osoba je zadržana na neurohirurškom odeljenju, dok su ostali pregledani na neurohirurgiji i hirurgiji, a zatim su pušteni kući.

Beogradski festival piva (Belgrade Beer Fest) počeo je u sredu 20. avgusta, a završava se večeras.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво